Alfresco

Alfresco training

Wij geven al Alfresco trainingen sinds 2007 (ja, toen Alfresco 1.4 nog hip was, en Share nog niet bestond). Eerst als Alfresco Training partner en sinds oktober 2013 geven wij onafhankelijke, Nederlandstalige cursussen. Deze zijn 100% opgebouwd uit eigen materiaal, samengesteld met behulp van de jarenlange ervaring die wij met Alfresco hebben. Wij geven de cursussen ook on-site (ook buiten Nederland). Ons 'reizend circus', compleet met 6 cursusnotebooks zorgt ervoor dat wij op praktisch elke locatie cursus kunnen geven. We hebben wel een lichte voorkeur voor een rustige omgeving met tafels, stoelen en veel koffie.

Alfresco is een complex product met veel mogelijkheden. Wilt u snel van start met implementatie of ontwikkeling dan is een van onze cursussen de beste weg.

Onze trainer

Joost is onze trainer. Hij is zowel Alfresco Recognized Developer als Alfresco Certified Engineer. Hij doet ook dagelijks implementaties, ontwikkeling en support met Alfresco; staat dus stevig in de praktijk. Bij elke probleem heeft hij daardoor wel een (praktijk) verhaal; hou hem tegen als hij te ver uitweidt (vindt-ie niet erg)!