Kennisbank

De centrale plaats in uw organisatie voor al uw kenniswerkers

Met Alice kunnen uw medewerkers niet alleen informatie vinden uit alle bronnen in uw organisatie. Ze kunnen deze informatie ook aanvullen en verrijken.

Hoe het werkt

Inhoud van bronnen in uw organisatie wordt verzameld door Alice. Deze wordt volgens een vooropgezet plan ingelezen en kan doorzocht en doorbladerd worden. Deze informatie kan worden aangevuld met inhoud die de gebruikers aandragen in de vorm van kennisbank artikelen, nieuws, feedback en documenten. Zo is er 1 plek waar alles samenkomt.

Eigen content

Eigen content kan in de vorm van kennisbank artikelen (gestructureerde informatie met afbeeldingen en bijlagen) worden toegevoegd en beheerd. Deze informatie wordt bij het zoeken natuurlijk weer teruggevonden. De kennisbank is hiermee een laagdrempelige manier om allerlei informatie te delen. Of het nu een simpel weetje is of een uitgebreid artikel.

Relaties

Vaak is er een relatie tussen interne informatie en informatie die gepubliceerd is op de website. Door relaties te leggen tussen deze gegevens worden ze naast elkaar getoond en zien uw collega's direct alle informatie.

Collega's

Collega's kunnen in hun profiel hun expertise gebieden opgeven. Hiermee vindt u bij het zoeken niet alleen de informatie zelf, maar ook de collega's die er meer van weten.

Nieuws

Nieuws is "vinden wat je niet zocht". Medewerkers moeten op de hoogte blijven van nieuws, terwijl ze er niet naar zouden zoeken. Denk bijvoorbeeld aan een organisatie wijziging, een veranderde procedure, een incident in uw gemeente.
Iedereen kan indien gewenst nieuws aandragen, de redactie bepaalt via een workflow wat gepubliceerd wordt.