Voor gemeentes

Heeft uw gemeente Alice al gevonden?

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van hoe wij uw collega gemeentes al geholpen hebben.

Klantcontact

Met een klant aan de telefoon is snel vinden van correcte informatie erg belangrijk.
Voor een grote (100k+) gemeente doorzoekt Alice nieuws, kennisbank, de website, intranet sites, overheidssites, medewerkers en nog veel meer informatie. Medewerkers van het KCC hebben met een zoekoperatie toegang tot alle informatie die ze nodig hebben. De medewerkers worden ook proactief van informatie voorzien met de nieuws functie.

Kennisbank

Er is veel informatie die in de hoofden van medewerkers aanwezig is, op post-its, in notities en mail.
De kennisbank biedt de mogelijkheid snel stukken informatie op te slaan en te delen met anderen. Geheel doorzoekbaar en aangevuld met tags en keywords. Omdat deze informatie vaak de beste informatie is die in uw organisatie beschikbaar is kunnen we er voor zorgen dat deze altijd bovenaan in uw zoekresultaten verschijnt.

Nieuws

Vinden zonder te zoeken: dat is nieuws. Vaak is er informatie die proactief aan uw medewerkers moet worden aangereikt: een evenement of calamiteit bijvoorbeeld. De nieuwsvoorziening biedt de mogelijkheid voor elke medewerker in de organisatie om nieuws aan te reiken en dit vlot via de redactie met de gehele organisatie te delen.

Archieven

Voor een grote (100k+) gemeente doorzoekt Alice gedigitaliseerde akten van de burgerlijke stand en bouwdossiers. Overzichtelijk gestructureerd, doorzoekbaar en doorbladerbaar.
Wilt u een dossier delen met een burger? U kunt het gehele dossier of een deel ervan als zip archief downloaden.

Beleidsinformatie

Voor een grote (100k+) gemeente verzorgt Alice de publicatie en het doorzoeken van beleidsinformatie. Bezoekers van de website doorzoeken zowel de website als alle gepubliceerde beleidsstukken met één zoekopdracht.

Website, intranet site

Alice kan praktisch alle web- en intranet omgevingen doorzoekbaar maken, en de resultaten aanvullen met eigen documenten of documenten van andere bronnen. Hiermee verbetert u de doorzoekbaarheid van uw website en kunt u tegelijkertijd meer informatie aan uw burgers aanbieden.

Legacy systemen

Er is geen gemeente zonder een rijke historie aan oude systemen waar belangrijke informatie in is opgeslagen. Alice biedt uitkomst door deze informatie vindbaar, toonbaar en bewerkbaar aan  te bieden. Meer informatie is te vinden op de pagina Legacy systemen.

Vragen? Demo?

Heeft u vragen, of wilt u een demo? Neem contact met ons op: klik hier voor ons contactformulier, of bel naar 0852737957 of mail naar info@open-t.nl .